1

Subiect: caracterul mai ales al tulcenilor

Am ramas nostalgic dupa orasul Tulcea pe care l-am cunoscut in anii 1993-1999.Am terminat armata la marina graniceri in Tulcea la nava baza Delta si apoi am lucrat la discoteca de la casa de cultura,terasa de la casa olteanului si cativa ani la uzina alum.Am stat in gazda in diferite locuri ale orasului si nu de putine ori am fost sprijinit de tulceni,caci atunci eram la inceput de drum.Cine nu-i cunoaste pe martorii lui Iehova din Tulcea?!Pentru mine au fost un sprijin real si niste prieteni autentici.Bineinteles ca am avut prieteni si cunostinte din toate religiile din Tulcea.Ce-mi voi aminti vesnic este gazda mea fosta coafeza de pe trandafirilor-o batrana deosebita.Pacat ca in Tulcea nu se mai gaseste de munca,ca nu as fi stat deloc pe ganduri sa ma fi intors .Dar am ramas tot in Dobrogea.Dupa ceva ani de viata infecta in Constanta ,acum ma bucur de fiecare zi in comuna Gradina din zona cheilor dobrogei.
  Aveti un oras frumos,linistit,mic si niste oameni care nu-i mai intalnesti in tara asta.Imi place la voi viscolul de iarna si plictiseala de vara.